Læs om priser og tilskud til behandling her


Hos Kiropraktor Jim Kjellbekk Secher 

Hvad koster det?

Priser og tilskud


Der er offentligt tilskud til kiropraktorbehandling. Det kræver ikke henvisning fra en læge og trækkes automatisk fra din regning i klinikken. Priserne er faste, men hvad du skal betale, afhænger af den behandling, du har brug for. Har du en sundhedsforsikring kan den måske betale noget eller det hele. Sygeforsikringen 'danmark' yder også tilskud.

Priser for behandling

FOR ALLE PATIENTER GÆLDER

Alle patienter betaler de til en hver tid gældende egenbetalinger som Dansk Kiropraktorforening har forhandlet gennem overenskomst med RLTN (Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Priserne ligger offentiligt tilgængeligt på Dansk Kiropraktorforenings hjemme side.

Tilskud fra "Danmark"

ER DU MEDLEM AF SYGEFORSIKRINGEN “DANMARK”?

Medlemmer af sygeforsikringen “danmark” får tilskud efter gældende aftale. Se oversigt over tilskuddets størrelse for kiropraktisk behandling på Sygeforsikringen Danmark's egen hjemmeside. Her kan du også finde en behandler, der er nærmest dig. 

Forsikring under arbejde

SYGEFORSIKRING VIA DIT ARBEJDE?

Hvis du betaler til en sundhedsordning via din løn, eller får den dækket via arbejdet, kan du sandsynligvis få dækket din behandling i klinikken. Du skal blot medbringe dokumentation, hvor der står skadesnummer, så bliver det hele ordnet og afregnet direkte, efter behandlingsforløbet er gennemført og overstået.

Midtfyns Center for Kiropraktik har godt samarbejde med mange forsikringsselskaber omkring sundhedssikring, bl.a. Dansk Sundhedssikring, Prima Care, Skandia, Mølholm. Ring ind hvis du er i tvivl om noget.

Hvorfor vælge Midtfyns Center for Kiropraktik?

Vælg en troværdig og professionel kiropraktor, som fokusere på dig og dine behov fremfor at følge håndbogen til punkt og prikke. Jim Secher har fokus på DIG og lytter til, hvordan du har fået smerter. Jim er meget grundig og er ikke for stolt til at indrømme, hvis han ikke har midlerne til at løse problemet. Dog har han et bredt netværk, hvor han hurtigt vil henvise dig videre til en af sine samarbejdspartnere.

9 år

Uddannet og certificeret kiropraktor fra Sydddansk Universitet.

2014

Åbningsåret for Midtfyns Center for Kiropraktik

Midtfyns Center for Kiropraktik ved Jim Secher

Her får du personlig behandling hver gang, og jeg sikre mig, at du føler dig tryg i situationen, og at lytte til dine beskrivelser af smerten. 

Kontakt Jim Secher
Onlinebooking

Find den næste ledige tid til behandling i vores bookingsystem.