Kiropraktor​

Jim Secher

Jim Kjellbakk Secher her. Jeg er født og opvokset i det nordlige Norge. Flyttede til danmark for at studere kiropraktik på Syddansk Universitet i Odense i 2004. Det er en lang videregående uddannelse, blev gjort færdig i 2010 hvor jeg blev kandidat i klinisk biomekanik (cand. manu).

Jeg var heldig at få turnusplads hos Kiropraktorerne i Sorø, hvor der er fokus på en helt unik tilgang til patientens bevægeapparat. Jeg blev fascineret af den helhedlige tilgang til kroppen, hvor man ser patientens symptomer og skader i relation til den hele organisme. Balance mellem alle led og dele af kroppen er vigtigt, og ubalancer i et område, kan give problemer i et andet.

Som kiropraktorstuderende lærer man rigtigt meget om hele kroppen, fysiologien, og hvordan tingene virker, og selvfølgelig hvordan man behandler de forskellige led og muskler. Alt dette er fint at have som baggrundsviden, men det jeg fik lære i Sorø var ikke noget der bliver undervist i på studiet, og indebærer en unik tilgang til bevægeapparatet, som jeg kan tilbyde til dig som patient.

Min fornemste opgave.

Primært består min mission i at gøre det jeg kan, for at hjælpe dig når der er behov for at lindre problemer fra bevægeapparatet. Jeg behandler med en kombination af muskel og led-behandling, og i de tilfælde hvor jeg kan se at muskelproblemerne fylder mere end hvad jeg selv kan håndtere, vil jeg hurtigt henvise dig videre til en af mine samarbejdspartnere.​

Få behandling hos en dygtig kiropraktor

Hvis du står og har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Kiropraktik er vores speciale og vi lytter til dig uanset hvad. Det er vores kerneværdi og dét, som gør os til en dygtig kiropraktisk klinik. Du har mulighed for at booke tid hos kiropraktor Jim Secher og Kim Gandrup online eller via telefonisk kontakt. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Anbefalinger fra patienter​

Læs tidligere patienters anbefalinger her.

"Jim er effektiv og professionel i sin håndtering af de problemer, man kommer med. Jeg har fået nåle i skuldermusklerne og tror det er noget af det bedste, jeg har prøvet.

Er spændt på langtidseffekten. Skal have et par behandlinger mere og kan varmt anbefale klinikken."

Skrevet af Helle

"Jeg hedder Mia og har været rigtig glad for at komme til behandling hos Jim med begge mine børn. Asger er 4 år og Nanna er 1,5 år. De har begge haft stor effekt af Jims behandling og de har primært fået tjekket deres ankler og efterfølgende et tjek af hele kroppen – fra top til tå – hvilket foregår i et meget roligt tempo, på børnenes præmisser og en meget kompetent tilgang til barnets problematik. Vi kan varmt anbefale Jim, det er helt klart et besøg værd."

Skrevet af Mia Frimann Nielsen

"Jeg kan med stor glæde anbefale Jim Secher. Første kiropraktor der fundamentalt går i dybden med løsninger af problematikkerne. Allerede efter ganske få behandlinger og instruktion i øvelser aftager både smerte og problematikker med bevægeapparatet. Man får en ordentlig forklaring omkring problemer og behandling."

Skrevet af Lars Schæfer

Se flere anbefalinger på Facebook​

Har du spørgsmål?

​I formularen kan du stille spørgsmål til f.eks. skader, behandlingsmetoder eller andet. Jim forsøger at besvare alle spørgsmål hurtigt muligt, men der kan forekomme ventetider. Hvis sagen haster så tag kontakt direkte på telefon.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Kiropraktor Jim Secher og Kim Gandrup

Søvej 5, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Ring eller sms til

64893389

Send mail:

Info@Kiropraktorfyn.dk 

Online booking

Find den næste ledige tid til behandling i vores bookingsystem.

Åbningstider​

Mandag

08:30 - 17.00

Tirsdag

09:00 - 16:00

Onsdag

08:15 - 16:00

Torsdag

09:00 - 16:00

Fredag

08:30 - 15:00

Lørdag-søndag

Åben ved akutte behov, efter aftale