Kiropraktisk Klinik Ringe​

Her får du personlig behandling hver gang, og hver behandler sikrer sig, at du føler dig tryg i situationen, og vil lytte til din beskrivelser af smerten, så du nemt og ubesværet kan komme igennem dine gener.​

​Kiropraktorer klar til at hjælpe dig

Velkommen til klinikken. Centralt beliggende i Ringe, tæt på Odense på Fyn. Her på siden kan du læse alt om klinikken, behandlinger, samt få gode tips og nyheder. Kiropraktik er mange ting, og det er ikke nemt at finde rundt i de mange typer skader, smerter og behandlinger. Men med hjælp fra en dygtig kiropraktor finder vi sammen den helt rette behandlingsform til dig. Vi behandler bl.a.:

Overbelastninger og akutte skader

Smerter i især arme og ben

Hovedpine og nakkesmerter​

Lændesmerter med eller uden ischias

Lidelser hos spædbørn og børn​​

Kiropraktik og værdisæt går hånd i hånd

Det er ikke altid nemt, at skulle overlade sine skader til fremmede og stole på at man bliver hjulpet på rette vej. Vores værdisæt som kiropraktisk klinik er, at du skal føle dig helt tryg hos os. Vi har mange års erfaring inden for feltet og vi bestræber os efter at gøre en forskel for vores patienter. Vi agter at lytte til dig og dine ønsker, når vi behandler, så vi sammen kommer i mål.​

Mød teamet​

​Jim Secher

Kiropraktor og indehaver

Kim Gandrup

Kiropraktor

Lars Skou Jensen

RAB-godkendt massør, akupunktør, posturolog

Vi er specialister i:

leg (1)

​​Benets led

Jim Secher og Kim Gandrup specialiserer sig i benets led herunder hofte, knæ, fod og ankel, hvor især sportsskader kan forekomme. Årsagen kan være decideret traume/skade eller overbelastning af muskler og led.

newborn

​Spædbørn og børn

Jim og Kim specialiserer sig i behandling af babyer, der lider af problemer såsom kolik og søvnproblemer. Desuden behandler de også børn i alle aldre med forskellige former for smerter.

jaw-contouring

Kæbeledproblemer

Den underliggende årsag til kæbesmerter kan være mange og komplekse. Kæbesmerter kan opstå pludseligt eller over længere tid. Få en undersøgelse og lad os finde årsagen og en løsning.​

back

Overbelastninger

Overbelastninger kan opstå ud fra mange forskellige situationer. Enten fordi du dyrker intens sport eller har været ude for en ulykke og ikke genoptrænet skaden efterfølgende.

scar

Ar- og bindevæv

Udvikling af arvæv kan resultere i nedsat fleksibilitet i muskler og led, hvor skader eller indgreb er sket. Med fokuseret behandling kan arvævet glattes ud og kan med tiden blive mindre stive.

heartbeat

Tværfaglighed

Det er meget vigtigt at holde sig opdateret i sundhedens verden og generelt indenfor behandlingsmetoder og evidens. Kiropraktorene indgår ofte i et tværfagligt samarbejde med læger, fysioterapeuter, sygeplejesker mv.

Få behandling hos en dygtig kiropraktor

Hvis du står og har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Kiropraktik er vores speciale og vi lytter til dig uanset hvad. Det er vores kerneværdi og dét, som gør os til en dygtig kiropraktisk klinik. Du har mulighed for at booke tid hos kiropraktor Jim Secher og Kim Gandrup online eller via telefonisk kontakt. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Anbefalinger fra patienter​

Læs tidligere patienters anbefalinger her.

"Jim er effektiv og professionel i sin håndtering af de problemer, man kommer med. Jeg har fået nåle i skuldermusklerne og tror det er noget af det bedste, jeg har prøvet.

Er spændt på langtidseffekten. Skal have et par behandlinger mere og kan varmt anbefale klinikken."

Skrevet af Helle

"Jeg hedder Mia og har været rigtig glad for at komme til behandling hos Jim med begge mine børn. Asger er 4 år og Nanna er 1,5 år. De har begge haft stor effekt af Jims behandling og de har primært fået tjekket deres ankler og efterfølgende et tjek af hele kroppen – fra top til tå – hvilket foregår i et meget roligt tempo, på børnenes præmisser og en meget kompetent tilgang til barnets problematik. Vi kan varmt anbefale Jim, det er helt klart et besøg værd."

Skrevet af Mia Frimann Nielsen

"Jeg kan med stor glæde anbefale Jim Secher. Første kiropraktor der fundamentalt går i dybden med løsninger af problematikkerne. Allerede efter ganske få behandlinger og instruktion i øvelser aftager både smerte og problematikker med bevægeapparatet. Man får en ordentlig forklaring omkring problemer og behandling."

Skrevet af Lars Schæfer

Se flere anbefalinger på Facebook​

Har du spørgsmål?

​I formularen kan du stille spørgsmål til f.eks. skader, behandlingsmetoder eller andet. Jim forsøger at besvare alle spørgsmål hurtigt muligt, men der kan forekomme ventetider. Hvis sagen haster så tag kontakt direkte på telefon.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Kiropraktor Jim Secher og Kim Gandrup

Søvej 5, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning

Ring eller sms til

64893389

Send mail:

Info@Kiropraktorfyn.dk 

Online booking

Find den næste ledige tid til behandling i vores bookingsystem.

Åbningstider​

Mandag

08:30 - 17.00

Tirsdag

09:00 - 16:00

Onsdag

08:15 - 16:00

Torsdag

09:00 - 16:00

Fredag

08:30 - 15:00

Lørdag-søndag

Åben ved akutte behov, efter aftale